SUSHI TIME WESTWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Time Westwijk. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:29 was echt heel lekker! alleen ik wou geen bonnen/sla en ze deden het er toch wel in..
20 mei 2024 om 22:59 Lekker vers eten zoals altijd :) vriendelijke bezorging.
20 mei 2024 om 8:55 Viel echt tegen. Zalm was niet vers jammer
19 mei 2024 om 21:12 De sushi was erg lekker en de warme gerechtjes waren ook warm.
15 mei 2024 om 20:10 Het was goed en op tijd klaar, we hebben het zelf opgehaald
10 mei 2024 om 2:07 Moest echt lang wachten
9 mei 2024 om 20:05 Pokebowl was ok...maar ik moest anderhalf uur wachten op mn bestelling....de veg.mini loumpia's waren dus niet meer warm....
3 mei 2024 om 21:25 Het was even wachten maar toen had ik ook wat! Heerlijk gegeten. Hele vriendelijke bezorger.
3 mei 2024 om 19:10 zelf afgehaald
29 apr 2024 om 23:44 Ik werd netjes gebeld dat het wat langer zou duren en kreeg er wat extra's bij
21 apr 2024 om 16:12 Hele lekkere sushi. Duurde wel lang de bezorging en je wordt er niet van op de hoogte gesteld.
19 apr 2024 om 19:24 Nog steeds de beste !